Informationsbrev

Bästa deltagare,

Vi vill bjuda in dig till att delta i vår studie om vaccinationstäckningen gällande fästingburen encefalit (TBE) bland personer som arbetar utomhus. Ditt deltagande kommer att bidra till ökad kunskap om TBE-vaccinationspraxis inom utomhusyrken. Dina svar är värdefulla, och vi uppskattar om du kan fylla i enkäten. Enkäten tar ca 7- 8 minuter att genomföra. Enkäten är öppen från 6 mars 2024 till 15 juni 2024.

Resultaten från undersökningen kommer i första hand att presenteras och publiceras inom ett examensarbete på läkarprogrammet. Resultaten kan också komma att publiceras i en vetenskaplig tidskrift.

Försäkran om sekretess och anonymisering av data

Det är frivilligt att delta i undersökningen.

All information som samlas in hålls anonyma och behandlas med sekretess. Det är viktigt att notera att inga personuppgifter eller annan identifierbar information kommer att samlas in under denna studie.

Kontaktinformation

Om ni har frågor, funderingar eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss (junwen.guo@umu.se och anna.omazic@sva.se).

Ditt deltagande är avgörande för att vår studie ska lyckas, och vi uppskattar verkligen ditt värdefulla bidrag. Tack för din medverkan!

Jag har läst informationsbrevet ovan och samtycker till att delta i studien om TBE-vaccinationstäckning, med förståelse om att min information kommer att hanteras med sekretess och anonymitet.
Frågan är obligatorisk